top of page

   PRAKTISCHE INFO   

Betaalmogelijkheden

Op het festival is mogelijk om met zowel cash als pin te betalen. De muntverkoop is komen te vervallen.

Festivalregels

Om IJsseljazz voor iedereen goed te laten verlopen, hanteren we een aantal regels op het festivalterrein, deze vindt u hier.

 

Parkeren

Wanneer u met de auto naar IJsseljazz komt, kunt u parkeren op de daarvoor beschikbare parkeerterreinen (P1, P2, en P3). Parkeren in het dorp is niet toegestaan. 

In Gorssel staan overal verkeersbegeleiders, die u helpen bij het vinden van een parkeerplaats en het evenemententerrein. U dient hun aanwijzigen op te volgen. Voor invaliden zijn parkeerplaatsen beschikbaar op P1.

Verblijf

Mocht u voor of na IJsseljazz in het dorp willen verblijven, dan verwijzen wij u voor mogelijkheden naar Gorssel.nl en EigenzinnigLochem.nl. Tijdens IJsseljazz zijn Museum MORE en sommige winkels geopend.

 

Inzameling afval

Een afvalvrij en schoon Gorssel, dat is waar wij samen met u aan willen werken. Door afval te scheiden, zorgen we voor minder restafval en behouden we grondstoffen. Samen pakken we ook zwerfafval aan. Zo zorgen we met elkaar voor een beter klimaat, een schoon dorp en houden we de kosten in de hand. Helpt u mee?

Ook dit jaar zullen wij weer in samenwerking met Circulus zorg dragen voor het duurzaam verwerken  van het festival afval. 

bottom of page