top of page

SPONSOR WORDEN?

IJsseljazz is hét muziekfestival voor Gorssel en omstreken. Sinds 2006 komen jaarlijks elk tweede weekend van september meer dan tienduizend muziekliefhebbers uit de regio naar het mooie dorp om in de buitenlucht te genieten van muziek op drie podia vol jazz, blues, soul en hiphop. Onder de artiesten bevinden zich gevestigde bands, getalenteerde nieuwkomers, regionale en nationale bekendheden. 

IJsseljazz verbindt. Iedereen geniet van geweldige en verrassende muziek, maar ook van gezellige ontmoetingen, lekker eten en drinken met elkaar.

Nieuw dit jaar is extra aandacht voor de programmering voor jongeren, met een 3e podium waarop jonge muzikanten zich laten zien en horen.

Mede dankzij sponsoren kan het festival groeien en kunnen wij samen een fantastische dag beleven met een programma vol met (inter-)nationale artiesten.

Doe  mee!

De achttien jaar oude traditie wordt dit jaar weer voortgezet. De vrijwilligers van Stichting IJsseljazz doen er alles aan om de successen van de vorige edities te overtreffen. Als we de krachten bundelen is dat een realistische ambitie. Wij leveren inzet, creatief en organiserend vermogen, en doen een beroep op het bedrijfsleven uit de regio om zich financieel of in natura aan onze organisatie te verbinden.

 

Uw hulp is echt nodig!

Graag geven wij u een overzicht van de sponsorovereenkomsten die wij aanbieden. Hebt u andere ideeën voor samenwerking dan hier vermeld? Wij gaan hier graag met u over in gesprek!

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of: sponsoring@ijsseljazz.nl

Benieuwd wie ons dit jaar sponsoren? Ga naar Sponsoren.

Word sponsor

Bedankt voor je bericht!

bottom of page